MURAD SEZER/Action Images
MURAD SEZER/Action Images

Ponikao je u Partizanu, u Rijeci su ga vidjeli kao zamjenu za Gavranovića, a sad kao slobodan igrač ide u Serie C

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.11.21. | 12:18

Povremeni reprezentativac Crne Gore umalo je završio na Kvarneru u ljeto nakon što je Rijeka osvojila dvostruku krunu u hrvatskom nogometu.

Filip Raičević novi je igrač talijanskog trećeligaša Piacenze, objavili su iz kluba na svojim web stranicama. 28-godišnjak rodom iz Podgorice u klub stiže kao slobodan igrač nakon što mu je ovog ljeta istekla ugovorna obveza u Livornu.

Raičević je dijete Partizana, a gotovo je cijelu svoju karijeru proveo u Italiji. Primijenio je niz klubova, a najveći trag ostavio je u Vicenzi i Livornu, s tim da još igrao za Pro Varcelli, Ternanu, Lucchese i Bari.

S novim klubom postigao je dogovor do kraja sezone uz mogućnost produljenja suradnje, a za reprezentaciju Crne Gore skupio je tri nastupa.

Raičević je bio na korak od prelaska u Rijeku u ljeto 2017. godine. Čelnici Rijeke u njemu su vidjeli idealnu zamjenu za tadašnjeg prvog napadača Marija Gavranovića, ali se tad 24-godišnji napadač ipak odlučio ostati u Italiji. Godinu dana ranije, kad je i debitirao za Crnu Goru, talijanski mediji pisali su da njegove usluge prati i Napoli.

Nakon što mu je propao transfer u Rijeku, Raičevića je Bari otkupio za 1.2 milijuna eura i onda odmah proslijedio na posudbu u Pro Varcelli.

Posljednji nastup za Crnu Goru upisao je prije pet godina kad je njegova reprezentacija svladala Kazahstan s uvjerljivih 5:0, a prošle sezone je u Serie C u dresu Ternane skupi 29 nastupa i 6 pogodaka.



Tagovi

Filip RaičevićCrna GoraSerie C

Ostale Vijesti