Pongračić skrivio kazneni udarac u porazu Vukova, Rudari ponovno poraženi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 30.05.20. | 18:08

Nije bilo puno pogodaka, ali je zato bilo jako zanimljivo...

Wolfsburg je na domaćem terenu poražen od Eintrachta rezultatom 1:2.

Gosti su poveli preko Andrea Silve koji je bio siguran s bijele točke u 27. minuti. Pongračić je s obje ruke držao Portugalca koji se nalazio u dobroj poziciji postizanje pogotka, a taj start potencijalnog hrvatskog reprezentativca glavni sudac utakmice okarakterirzirao je kao nedozvoljen pa je tako nekadašnji napadač Milana imao priliku dovesti svoju momčad u vodstvo iz kaznenog udarca.

Silva je poslao loptu u jednu, a vratara u drugu stranu pa je tako Eintracht nakon nešto manje od pola sata igre stigao do vodstva.

 

 

Ipak, domaćin se vraća u igru u 58. minuti. Mbabu je bio najviši u skoku nakon jednog prekida te je lijepim i snažnim udarcem glavom matirao nemoćnog vratara gostiju.

 

 

Iako je susret mogao otići na obje strane, gosti su stigli do sva tri boda preko Daichija Kamade. Igrala se 85. minuta utakmice, Dostov udarac nije bio precizan te se on pretvorio u asistenciju, a iz drugog plana na ničiju loptu utrčao je Kamada koji iz blizine matira domaćeg vratara za veliko slavlje gostiju.

 

 

Niz poraza nastavio je Schalke. Momčad iz Gelsenkirchena je na svom stadionu poražena od Werdera sa 0:1, što je četvrti uzastopni poraz Schalkea koji za pobjedu u Bundesligi ne zna već 11 utakmica zaredom. Werderu je važna tri boda donio pogodak Bittencourta u 32. minuti, postignut snažnim i preciznim udarcem  više od 20 metara.

 

 

Minimalnu gostujuću pobjedu ostvario je i Hoffenheim. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Bebou u 43. minuti, s time da je Zuber u 27. minuti propustio realizirati kazneni udarac za goste. U momčadi Hoffenheima i dalje nema ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića koji se oporavlja od ozlijeđenog gležnja.

 

 

 

 

Jedinu domaću pobjedu ostvarila je Hertha, koja je na berlinskom Olimpijskom stadionu svladala Augsburg s 2:0. Dilrosun je doveo domaće u vodstvo u 23. minuti, a pobjedu Herthe, treću u četiri utakmice nastavka prvenstva, potvrdio je Piatek u trećoj minuti sučevog dodatka.

 

 

 

 

 


Ostale Vijesti