MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Polovičan dan za favorite u Italiji: Roma poražena, a Inter slavio kod fenjeraša (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 16:41

Jedni su slavili, a drugi će kući pognute glave.

Današnji dio 27. kola u talijanskoj Serie A neće po najboljem pamtiti igrači Rome, dok je do 85. minute tako izgledalo i za Inter.

Naime, Vučica je gostovala kod predzadnje Parme te je put Rima ispraćena sramotnim porazom od 2:0, ali se ni Nerazzuri nisu proslavili. Nositelji 'žute majice' u Italiji, momčad Antonija Contea, igrali su u gostima kod Torina, a na koncu je završilo njihovom pobjedom 1:2.

Roma je protiv slabašne Parme nastupila u ulozi apsolutnih favorita. Dobro, ne možda baš toliko apsolutnih, ali opet - prilično je bilo za očekivati da će se momčad Portugalca Fonsece kući vratiti s punim plijenom. Možda su tako mislili i igrači gostiju, pa su na koncu morali dvaput po loptu u svoju mrežu.

Već u startu je Mihaila (9') zabio za hladan tuš Vučice. Rutinerska akcija, u svega nekoliko dodavanja rezultirala je neočekivanim vodstvom domaće momčadi, a akciju i gol možete pogledati OVDJE.

Do kraja poluvremena nije se više događalo nijedno veće uzbuđenje, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku, Hernani iz kaznenog udarca (55') zapečatio današnju sudbinu Rimljana koji će put Vječnog grada posramljeni.

Inter je, s druge strane, poprilično dugo lomio otpor nezgodnog Torina, da bi na koncu tek u 62. minuti Lukaku zabio - i to iz jedanaesterca. Njegov pogodak za olakšanje Antonia Contea pogledajte OVDJE. No, slavlje navijača Intera nije trajala predugo. Samo osam minuta kasnije, nakon jedne kaotične situacije nakon kornera Torina, najbolje se snašao Sanabria koji je zabio u mrežu Handanoviča za egal. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Ipak, pritisak gostiju se isplatio u 85. minuti, kada konačnih 2:1 postavlja Lautaro Martinez fantastično odmjerenim udarcem glavom svladava domaćeg vratara Sirigua. Argentinčev gol možeš pogledati OVDJE.

Napomenimo i to da su u slavlju vodeće momčadi Serie A sudjelovali i naši reprezentativci, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, doduše, nažalost - ne direktno. Perišić je zamijenjen u 56. minuti kada je u igru ušao Young, dok je Brozovića u 81. zamijenio Sanchez.

Napomenimo i da je u ranijem susretu Bologna s 3:1 bila bolja od gostujuće Sampdorije.



Tagovi

TorinoParmaInterSerie ARoma

Ostale Vijesti