Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Pojačanje u lovu na HNL: Zrinski Osječko 1664 doveo igrača koji je prošle sezone nastupao za Rijeku i Varaždin

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.02.24. | 16:18

Radi se o posudbi do kraja sezone

Vodeća momčad Prve nogometne lige - Zrinski Osječko 1664 - dovela je veliko pojačanje za drugi dio sezone. Na posudbu je stigao veznjak s HNL iskustvom Mato Stanić, potvrdio je njegov dojučerašnji klub - Zrinjski iz Mostara.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

26-godišnji vezni igrač u HŠK Zrinjski je stigao u ljetnom prijelaznom roku uoči sezone iz redova Rijeke. Stanić je prve ozbiljnije nogometne korake napravio u Širokom Brijegu iz kojeg je u ljeto 2016. godine otišao u Dinamo. Skupio je četiri nastupa za drugu momčad Modrih, nakon čega je 2019. godine vratio na posudbu, da bi na kraju te sezone i službeno ponovno postao igrač Širokog Brijega.

Dvije godine kasnije, Rijeka ga je za 150 tisuća eura otkupila od Širokog Brijega, ali na Rujevici se nije uspio izboriti za status nositelja igre. Zanimljivo, jesenski dio prošle sezone proveo je na posudbi u Varaždinu, dok je na proljeće 2023. skupio tri nastupa za Rijeku.

Ukupno je u karijeri skupio 19 nastupa u najvišem razredu hrvatskog klupskog nogometa, dok je u Kupu upisao četiri nastupa. U dresu Rijeke zabio je i jedan pogodak u 13 nastupa, bilo je to u šesnaestini finala Kupa protiv Oriolika, krajem 2021. godine.

Stanić je ove sezone devet puta zaigrao za Zrinjski, a nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za Zrinski Osječko, koji nakon 18. kola u Prvoj NL ima pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Šibenika. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaZrinski Osječko 1664Mato StanićZimski prijelazni rok 2024.nogometni transferitransfertransferitransferi uživo

Ostale Vijesti