Pojačanje prije Hajduka: Renova dovela 22-godišnjaka koji je igrao za PSG

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.09.20. | 16:44

Potpisao je dvogodišnji ugovor.

Njihov novi član postao je Souleymane Coulibaly, 22-godišnji Malijac koji igra na mjestu lijevog beka i središnjeg braniča.

Coulibaly je rođen u Francuskoj, a u mlađim uzrastima branio je boje PSG-a čiji je član bio godinu i pol dana. Nakon nekoliko francuskih niželigaša, ovaj mladi branič u siječnju ove godine stigao je u Kosovo gdje je igrao za FK Drenicu. Zbog pandemije koronavirusa za svoju novu momčad odigrao je svega četiri utakmice, a već ovog ljeta odlučio se na novu promjenu sredine.

Renova, koja je spomenutog igrača pratila dok je on još bio u Francuskoj, sada ga je napokon uspjela dovesti u svoje redove, a s makedonskom momčadi potpisao je dvogodišnji ugovor.

Podsjećamo, Renovi će ovo biti drugi put u klupskoj povijesti da će protiv nekog hrvatskog kluba igrati utakmicu u nekom od europskih natjecanja. Prvi put to je bila Rijeka, momčad koju je te 2008. godine vodio Zlatko Dalić, a Makedonci su bili uspješniji u dvije utakmice. Nakon te povijesne blamaže, Zlatko Dalić dobio je otkaz na klupi Rijeke, a cijelu priču o tome ste već imali prilike čitati na Germanijaku.

Dodajemo za kraj kako Renova i Hajduk svoju utakmicu u kvalifikacijama za Europsku ligu igraju 17. lipnja, a tekstualni prijenos uživo tog istog ogleda moći ćete pratiti na Germanijaku.

(foto: Dubravka Petric/PIXSELL)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni roktransferiHajdukRenova

Ostale Vijesti