Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Pojačanje na Šubićevcu: Osijek ga je otpisao, sa Šibenikom potpisao do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.02.22. | 20:54

Aktivni su bili Šibenčani zadnjeg dana prijelaznog roka

Posljednjeg dana prijelaznog roka u Hrvatskoj bilo je aktivnosti oko mogućih i onih ostvarenih dolazaka i odlazaka. Najzvučniji transfer posljednjeg dana svakako je onaj Kristijana Lovrića iz Gorice u Osijek, a u sjeni odvio se jedan odnedavno bivšeg igrača Osijeka. Naime, dan prije kraja prijelaznog roka Osijek je raskinuo ugovor s bivšim albanskim reprezentativcem Erosom Grezdom. Došlo je do sporazumnog prekida suradnje 26-godišnjeg krilnog napadača i Osijeka, a on je u posljednjem danu transfera stigao na Šubićevac kao slobodan igrač.

Pojačanje je to za Šibenik s obzirom da se radi o igraču koji u CV-u ima klubove poput Glasgow Rangersa te Lokomotive i mađarskog Zalagersegija.

„Potpisao je za nas do kraja ove sezone s tim da postoji i opcija produljenja ugovora na još godinu dana. Nažalost, s obzirom da je tek izašao iz korone, neće ga biti na utakmici u Rijeci, ali bi zato trebao biti spreman za domaći dvoboj s Istrom“, rekao je sportski direktor Šibenika Hrvoje Kulušić za Šibenskiportal.

No nije Grezda jedini s kime su sklopili suradnju posljednjeg dana roka narančasti. Novi igrač Šibenika je i 21-godišnji francuski desni bek Alexander Klopp koji je igrao u Primorcu iz Biograda na moru. U Šibeniku je zadovoljio na probi, te posljednjeg dana prijelaznog roka potpisao ugovor do ljeta 2023. godine.


Tagovi

Eros GrezdaNK Šibenik

Ostale Vijesti