Podebljan ugovor: Reja u ponedjeljak odlučuje vraća li se u Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 11:18

Talijanski stručnjak Edoardo Reja, koji je Poljud napustio u veljači 2010. godine, u ponedjeljak će obznaniti svoju odluku vraća li se u redove Hajduka, koje je nedavno napustio Igor Tudor.

Informacije iz Splita govore nam da su u Hajduku 'podebljali' i poboljšali ponudu za Reju, koji je bio u kombinacijama i pregovorima s nekoliko klubova iz Serie A. Najviše se nagađalo o preuzimanju Parme, ali čini se da je te opcija propala. A ako se svemu doda podatak da je Reja pogledao Kup utakmicu Rijeke i Lokomotive u Kupu, sve ukazuje na to da bi ga možda mogli ponovno vidjeti na Poljudu.

Hajduk je sad stvarno ponudio korektne financijske uvjete, doista su na djelu pokazali veliku želju, daju 'misteru' široke ovlasti da sve posloži u što je uključen i rad s mladima. U ponedjeljak će dobiti odgovor da ili ne. Prva ponuda je bila u Opatiji, ovo je druga, sad vrlo konkretna i korektna ponuda. S naše strane neće se govoriti o financijskim detaljima, to je stvar kluba. Ako Reja prihvati, naravno da će se znati pod kojima uvjetima dolazi“, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Rejin menadžer Marko Naletilić.

Talijanski je stručnjak poručio kako će svoju odluku obznaniti u ponedjeljak.

„Šanse su sad puno veće, ako se nakon sastanka u Opatiji smatralo 50:50, sad je to puno više u korist Hajduka da Reja prihvati ponudu. Neću se hitnuti postocima, ali šanse su vrlo realne. Napokon, srce ga vuče prema Hajduku, to nije floskula“, kazao je Slobodnoj Naletilić.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Edoardo RejaHajduk

Ostale Vijesti