REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Pobuna u Marseilleu: Igrači zatražili sastanak s upravom, ne podnose Tudorove metode

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.08.22. | 21:58

Budući da nije dobio nijednu od četiri pripremne utakmice – porazi od Middlesbrougha, Norwicha, Milana i remi od Real Betisa – priča se da napetost raste iza kulisa u Marseilleu

Francuski medij, La Provence, javlja da su se igrači Marseillea ustali protiv Igora Tudora! Navodno je skupina nezadovoljnih igrača Marseillea, uključujući kapetana Dimitrija Payeta, zatražila sastanak s predsjednikom kluba Pablom Longorijom zbog nezadovoljstva metodama novog trenera. Bivši trener Hellas Verone i bivši hrvatski reprezentativac došao je početkom ljeta nakon šokantnog odlaska Jorgea Sampaolija.

Budući da je dobio samo jednu od pet pripremnih utakmica – porazi od Middlesbrougha, Norwicha, Milana i remi od Real Betisa, a pobjeda tek protiv Marignane Gignac – priča se da napetost raste iza kulisa u Marseilleu.

Iz krugova bliskih jednom od grača rekli su za La Provence da se hrvatski strateg "ne ustručava vikati na njih", a to je navodno samo dio oštrog niza metoda koje su također dovele do odlaska Maura Camoranesija. Njega je Tudor doveo za svoga pomoćnika, ali zajedno su izdržali jako kratko, tek tjedan dana.

Igrači tek trebaju u potpunosti razumjeti što točno Tudor želi postaviti u smislu plana igre, ali žele raščistiti situaciju kako bi poboljšali raspoloženje na terenu jer ih već za tjedan dana čeka i prva utakmica prvenstva protiv Stade de Reimsa.

(eg)




Tagovi

Igor TudorOlympique Marseille

Ostale Vijesti