Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Plava vojska želi naslov: Dinamovci pokupovali karte za Goricu, Modri će imati ogromnu podršku

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 09:04

Unatoč turbulentnoj sezoni u kojoj su imali aktualni hrvatski prvaci, uz sve strukturalne promjene unutar zidina u Maksimirskoj 128, podrška navijača nije izostala

Gorica će u Turopolju dočekati Dinamo u sklopu 30. kola HNL-a, a ulaznice za gostujući sektor stadiona, onaj na kojemu će biti navijači Modrih, su rasprodane. Susret je na rasporedu u subotu 13. travnja u 19:00 sati, a Plavi će ponovno imati odličnu podršku svojih navijača.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Htjeli smo pričekati jutro da ne bude neke zabune, ali evo - ulaznice za Goricu su RASPRODANE! Hvala na sjajnoj podršci! Zajedno po novu pobjedu!", objavio je Dinamo na društvenim mrežama. Svjesni su i u klubu koliko znači energija koja se stvorila oko Plavih posljendjih tjedana. Dinamo ima priliku ove sezone podići sva tri domaća trofeja, a navijači se trude dati im maksimalnu podršku na tom putu. Dinamu je na raspolaganje ustupljeno 2265 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve navedene ulaznice rasprodane, prodaja je završena.

Unatoč turbulentnoj sezoni u kojoj su imali aktualni hrvatski prvaci, uz sve strukturalne promjene unutar zidina u Maksimirskoj 128, podrška navijača nije izostala i, zapravo, naglo je porasla kada je bilo jasno da će zapuhati neki novi vjetrovi unutar kluba, da više navijači neće biti 'persone non grata' i da Dinamu sezona zapravo i nije izgubljena kao što se na trenutke možda činilo. Sada je Dinamova slagalica pri kraju završetka jedne lijepe ovosezonske slike, prave sportske. S usponima i padovima, ali s nadom navijača da će na kraju sve biti dobro. Dinamovci ne sumnjaju da nije niti Rijeka nedostižna, ali za odrađivanje posla do kraja znaju da igrači i oni moraju raditi skupa.

Ne pamtimo kada je Dinamo u novijoj povijesti na utakmicama s Istrom imao gotovo 10 tisuća navijača na stadionu, Gorica je rasprodana bez problema, Poljud također i to dva puta u razmaku od četiri dana... Probuđena je plava vojska koja zajedno s Jakirovićevim izabranicima maršira prema naslovu, a iduća stanica je - Velika Gorica. (eg)



Tagovi

GNK DinamoHNLHNK GoricanavijačiBad Blue Boys

Ostale Vijesti