Petev: Zabili smo sve što smo trebali

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.03.17. | 22:03

Strateg Modrih bio je zadovoljan nakon pobjede nad Istrom...

U 25. kolu HNL-a Dinamo je u Puli slavio protiv Istre s 3:0. Tako su Modri i dalje ostali četiri boda iza vodeće Rijeke…

Bitna je to bila utakmica za nas, da se vratimo pobjedom u Zagreb. Smatram da nije bila utakmica na visokom nivou, ali čak i pod stresom naši igrači ispunili su očekivanja. Naš zadatak bio je da iz prve ili druge šanse zabijemo gol, i to smo učinili. Sve što smo imali, 80 posto šansi, smo realizirali“, izjavio je nakon utakmice trener Ivajlo Petev.

Petev je bio zadovoljan i efikasnošću svoje momčadi.

Šteta bi bila da smo kreirali deset prilika, a postigli samo jedan gol. Svaka utakmica je priča za sebe, nisu sve utakmice identične. Također, Istra se vrlo dobro branila“, dodao je Dinamov strateg.

Dvostruki strijelac Armin Hodžić također je bio zadovoljan.

Sretan sam zbog pogodaka i zaslužene pobjede. Najbitnije je da nastavljamo osvajati bodove i sigurno da nam svima puno znači ovakav rezultat i nastavak pozitivnog niza. Dobro igramo, trudimo se i to se vidi na terenu. Ovo mi je sigurno stvorilo i dodatno samopouzdanje prije reprezentativne pauze koja je pred nama“ – rekao je 22-godišnji napadač.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Ivajlo PetevArmin Hodžić

Ostale Vijesti