Perišić zabio, ali Inter prokockao prednost u 101. minuti utakmice (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.02.19. | 22:39

Nevjerojatan rasplet.

Nogometaši Intera u odličnoj su utakmici 25. kola Serie prokockali dva pogotka prednosti na gostovanju kod Fiorentine. U vrlo uzbudljivoj i sadržajnoj utakmici, Viole su izvukle remi rezultatom 3-3 u 101. minuti utakmice.

Već u 17. sekundi utakmice, domaćin je na Artemio Franchiju šokirao klub iz Milana kada je Giovanni Simeone, uz pomoć stopera Stefana De Vrija postigao vodeći pogodak.

> Start iz noćne more: Inter primio gol nakon 17 sekundi (VIDEO)

Međutim, slavlje domaćih nije dugo trajalo. Već pet minuta kasnije Matias Vecino poravnava rezultat nakon asistencije Radje Nainggolana, a do kraja poluvremena interisti preokreću rezultat. D'Ambrosio je ovaj put bio asistent, a Matteo Politano odličnim udarcem s vrha šesnaesterca zabija za 2-1.

Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću gostiju, a već u sedmoj minuti nastavka hrvatski krilni igrač dolazi do pogotka. Domaći igrač skrivili su jedanaesterac, a siguran izvođač bio je upravo Perišić koji je postigao gol za 3-1.

Jurnuli su potom Viole po izjednačenje, postigli su i pogodak, ali sudac ga je nakon pregleda VAR snimke poništio zbog prekršaja u napadu. Ipak, do kraja utakmice uspjeli su prvo smanjiti zaostatak na 3-2, fantastičnim golom Luisa Muriela iz slobodnog udarca u 74. minuti utakmice.

Sudac je potom pokazao na sedam minuta nadoknade, a dvije minute prije isteka pokazao je jedanaesterac zbog igranja rukom. Ipak, situacija je bila vrlo nezgodna, nije se najbolje vidjela namjera igranja rukom i samo igranje, pa je sucu trebalo nekoliko minuta da se konzultira s VAR-om. Na kraju je ipak pokazao na penal, a Jordan Veretout u 101. minuti pogađa za konačnih 3-3.

Perišić je odigrao cijelu utakmicu u dresu Nerazzura, a za domaće je u 58. minuti u igru ušao Marko Pjaca, ali bez pretjerano vidljivog učinka.

Klub sa Giuseppe Meazze ovim je remijem ostao na trećem mjestu ljestvice sa 47 bodova na svom kontu – devet manje od drugoplasiranog Napolija i dva više od gradskog rivala. Fiorentina je na desetom mjestu sa 36 bodova.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Giovanni SimeoneMattias VecinoLuis MurielMarko PjacaMatteo PolitanoIvan Perišić

Ostale Vijesti