Reuters
Reuters

Perišić za Džeku i Inter je izbacio 'svojeg' Mourinha iz Coppe (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.02.22. | 22:59

Dva lijepa gola na Giuseppe Meazzi.

Inter se plasirao u svoje deveto uzastopno polufinale Coppe Italije, svladavši u četvrtfinalu Romu na San Siru s 2:0. Prvi pogodak Inter je zabio u drugoj minuti utakmice, Ivan Perišić sjajno je prošao po lijevoj strani i ubacio za Edina Džeku koji majstorski pogađa za 1:0 (VIDEO). Dok su ovi majstori u ovakvoj formi, teško da će doći u Hajduk...

Inter je već u petoj mogao udvostručiti prednost, ali je topovski udarac Nicola Barelle odsjeo na gredi Patricijevog gola (VIDEO). U prvom dijelu Inter je kontrolirao dvoboj, a pred odlazak na odmor Simone Izaghi morao je napraviti prvu izmjenu, zbog ozljede je igru morao napustiti Alessandro Bastoni.

U nastavku utakmice Nocolo Zaniolo zaprijetio je dvaput, a posebno opasan bio je udarac Sergia Oliveire kada je Handanović teškom mukom odbio loptu u korner. I, kada se činilo da je Roma blizu izjednačenju, ukazao se Alexis Sanchez, koji se oslobodio čuvara i torpedom s 25 metara pogodio u mrežu (VIDEO).

Do kraja utakmice nije bilo promjena i Inter je prošao u polufinale Coppe u kojoj će igrati protiv pobjednika dvoboja Milan - Lazio koji igraju sutra.

(1.90) Milan (3.45) Lazio (3.80)

Perišić je igrao do 85. minute, a Marcelo Brozović cijelu utakmicu. Ovo je bila prva utakmica Jose Mourinha na San Siru od odlaska iz Intera, a navijači Intera su ga dočekali - pjesmom "Can't Get My Eyes Off You".

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

InterRomaEdin DžekoIvan PerišićAlexis SanchezNicolo ZanioloJose MourinhoCoppa Italia

Ostale Vijesti