Perišić i Icardi obnovili prijateljstvo – Argentinac asistent Hrvatu za prekid golgeterskog posta (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.04.19. | 22:24

Inter korača prema mjestu u Ligi prvaka.

30. kolo Serie A ostat će u pamćenju navijačima Intera. Iako su negodovali uoči početka utakmice, trener Luciano Spalletti vratio je u sastav Maura Icardija koji nije zaigrao za Nerazzure dva mjeseca. Argentinski napadač i bivši kapetan milanske momčadi nije zaigrao od pobjede nad Parmom 9. veljače, a sada je odmah opravdao trenerovo povjerenje.

Icardi je u 40. minuti zabio iz penala protiv Genoe kojeg je sam izborio za 2-0, a prije njega je u vodstvo goste doveo Roberto Gagliardini. Momcima s Giuseppe Meazze posao je uvelike olakšao domaći igrač Romero koji je zaradio crveni karton zbog jedanaesterca skrivljenog na Icardiju, a nama najzanimljiviji detalj s utakmice stigao je u 54. minuti.

Ovog puta Icardi je bio asistent, a za 3-0 zabio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, a konačni rezultat postavio je Gagliardini svojim drugom golom na utakmici.

 

 

 

 

Fiorentina je u gostima uzela bod protiv Rome rezultatom 2-2. Bio je ovo Violama 15. remi ove sezone, iako su mogli doći do pobjede. Imali su vodstvo u dva navrata, prvo je Pezzella zabio za 1-0 u 12. minuti, a nakon izjednačenja Zaniola dvije minute kasnije, Gerson u 51. zabija za 2-1. Konačni rezultat postavio je Perotti u 57. minuti utakmice.

Od ostalih rezultata bitno je naglasiti poraz Napolija u gostima kod Empolija. Bilo je 2-1, a u strijelce za domaće su se upisali Farias (28') i Di Lorenzo (53'), dok je Zielinski zabio za Napoli u 44. minuti.

SPAL je šokirao Lazio minimalnom pobjeodm 1-0, a jedini gol na utakmici zabio je Petagna u 89. minuti iz jedanaesterca.

Torino je s 2-1 pobijedio Sampdoriju, a oba gola za pobjedničku momčad zabio je Andrea Belotti, a Frosinone je golom iz penala duboko us udačkoj nadoknadi porazio Parmu sa 3-2.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ivan PerišićMauro IcardiRoberto Gagliardini

Ostale Vijesti