REUTERS/Vincent West
REUTERS/Vincent West

Perez je 'slinio' gledajući izvedbu Mbappea, a uskoro bi mu mogao stajati na putu prema polufinalu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.03.24. | 10:29

Možda ubrzo pogledamo i ogled Bellingham vs Mbappé...

Kao predigru za večerašnji ogled protiv Leipziga, na gornjim etažama madridskog Reala pomno se pratio jučerašnji okršaj Real Sociedada i PSG-a. I vjerojatno se vrhušci Kraljeva slina slijevala niz usta dok su pratili kako njihov budući superstar uzima Parižane za ruku i vodi ih do četvrtfinala Lige prvaka. O Kylianu Mbappéu je, naravno, riječ.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dva pogotka, oba na individualnu genijalnost, potvrdila su prolazak Parižana, a Mbappé je još jednom potvrdio da je u ovom času ponajbolji igrač svijeta. Njegov nogomet je jednostavan i direktan, protivnika lovi poput sjene, pa onda hladnokrvno, brzo i precizno ubada.

Kada ga gledate na terenu, nejednom vam kroz glavu prođe misao „koliko je dobar“.

I za samo tri mjeseca taj će igrač stići na Santiago Bernabeu, to je jednostavno neizbježno. A onda se sjetite da tamo već stanuje Jude Bellingham, engleska gol-mašina koja je zaludjela madridiste i koja neumorno zatrpava protivničke mreže od svog dolaska u španjolsku prijestolnicu. Kada se cifra od preko sto milijuna eura čini kao bagatela, onda je jasno u kakvom je izdanju Bellingham.

Francusko-engleski duo moglo bi biti ponajbolje uparivanje dvojice igrača ikada. A onda malo spustite pogled po rosteru Reala i shvatite kako su tamo već Vinicius, Rodrygo, da bi na ljeto mogao stići i Alphonso Davies… Real, istina je, slaže monstruoznu momčad, jednu od onih koja bi mogla ponovno godinama dominirati europskim travnjacima.

No prije toga, bi se lako moglo dogoditi da Mbappéa i Bellinghama pratimo na suprotnim stranama. Odradi li Real posao večeras protiv Leipziga, postoji realna šansa da ga onda ždrijeb spoji među najboljih osam sa PSG-om…

No, Real treba prvo osigurati prolazak večeras, sada više nema bolnih mišića i zglobova. Madriđani su strašno oštećeni u okršaju protiv Valencije, a Leipzig bi sada mogao osjetiti njihov gnjev. A onda, tko zna – možda ubrzo pogledamo i ogled Bellingham vs Mbappé. Ne bismo imali ništa protiv…



Tagovi

Liga prvakaReal MadridKylian MbappéJude BellinghamPSG

Ostale Vijesti