REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

Pašalićev suigrač na meti europskih velikana, Inter ga vidi kao zamjenu za Perišića

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 16:01

Problem za mnoge predstavlja njegova odšteta

Atalantin skauting posljednjih godina radi sjajan posao, a jedan transfer posebno se ističe. Bilo je to dovođenje njemačkog reprezentativnog lijevog beka Robina Gosensa iz nizozemskog Heraclesa za nešto više od milijun eura. Danas je njegova vrijednost po Transfermarktu 35 milijuna eura, a dobrim igrama došao je na radar europskih velikana koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.

Gosens pokriva sve pozicije na lijevoj strani pa je zanimljiv Manchester Cityju, Juventusu, Barceloni, Leicesteru te posebno milanskom Interu. Bio je želja Intera još u vrijeme u Contea, a ni danas se nije puno promijenilo.

Robin je i dalje prvo ime na listi želja milanskog kluba, a u njemu vide potencijalnu zamjenu za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića kojem iduće ljeto ističe ugovor.

Interu problem predstavlja činjenica da je Atalanta aktivirala klauzulu po kojoj će Gosens produžiti ugovor do ljeta 2024. godine, ali ne samo to nego i plaća koju bi mogao tražiti. Problem je i u visokoj odšteti koju bi Atalanta mogla tražiti, ali kako talijanski mediji javljaju 35 milijuna eura bi moglo zagolicati upravu Atalante.


Tagovi

Robin GosensIvan Perišić

Ostale Vijesti