Partizan dogovorio transfer svojeg najvećeg talenta, odšteta 10 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.11.19. | 14:43

Dobar posao za crno-bijele.

Kako prenosi Mozzart Sport, Monaco će za mladog stopera izdvojiti 10 milijuna eura, a ukoliko zadovolji stavke iz ugovora odšteta bi mogla narasti za dodatna tri milijuna eura.

Ipak, mladi branič neće već ove sezone igrati Ligue 1, nego će do kraja sezone ostati na posudbi u jednom od najvećih srpskih klubova do kraja sezone nakon čega će i službeno postati novi stanovnik Monte Carla.

Pavlović je iznimno talentiran stoper, a kao njegova velika odlika navodi se izvrsna skok igra. Praktički je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Partizanu, a njegova tržišna vrijednost iznosi osam milijuna eura.

Iako ima samo 18 godina već je upisao četiri nastupa za U21 reprezentaciju Srbije, a mnogi ga vide kao budućeg nositelja obrane. Uz njega, mjesto središnjeg braniča u seniorskoj reprezentaciji Srbije jednog bi dana trebao imati i Svetozar Marković, još jedan mladi stoper ponikao u Partizanu koji je ovog ljeta za 1,5 milijuna eura otišao u grčki Olympiacos.

Odavno je poznato kako su Partizan i Crvena zvezda izvrsne tvornice talenata, a osim dvojice prethodno nabrojanih, srpska sportska javnost ima velika očekivanja od Dejana Joveljića, Dušana Vlahovića, Filipa Stuparevića, Nikole Milenkovića, Saše Lukića, Predraga Rajkovića i naravno Sergeja Milinkovića Savića.

Iz Partizana se još uvijek nisu službeno oglasili glede ovog transfera, ali prema svemu sudeći prelazak 18-godišnjaka u redove Monaca je gotova stvar.

Dodajemo za kraj kako trenutno boje Monaca brane Danijel Subašić i Stevan Jovetić pa bi tako prilagodba ovog mladog braniča na novu sredinu trebala biti dosta lakša.

Za kraj valja istaknuti kako se Monaco trenutno nalazi na 11. mjestu francuskog prvenstva sa 18 bodova, a u svojim redovima imaju veliki broj mladih talenta poput Gelsona Martinsa, Keite Baldea, Alexandra Golovina, Jeana-Kevina Augustina i Benjamina Hendrichsa pa se tako ne treba bojati za budućnost omiljenog kluba princa Alberta.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Strahinja PavlovićPartizan

Ostale Vijesti