REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Parižani, bitka je izgubljena: Kylian Mbappé prelazi u Real Madrid!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 03.02.24. | 18:28

PSG je spreman psihički i fizički za odlazak najveće zvijezde

Kako navodi ugledni Le Parisien, jedan od medija najbližih Paris Saint-Germainu, a promptno prenose svi španjolski mediji, Kylian Mbappé potvrdio je odluku da napušta francuskog prvaka i na kraju sezone prelazi u redove Real Madrida.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Isti medij tvrdi i da Kraljevski klub priprema ponudu po kojoj bi Francuz trebao biti najbolje plaćen igrač u svlačionici Santiago Bernabéua.

Na njegov odlazak spremaju se Parižani koji se, prema pisanjima medija, smatraju psihički i financijski spremnima za odlazak glavne zvijezde. Tome je zasigurno pomogao i dogovor kojeg su s Mbappéom postigli prošlog ljeta po kojoj bi samo bonusi na njegov transfer trebali iznositi blizu 100 milijuna eura.

"Bitka je izgubljena", kaže Le Parisien, aludirajući na nekoliko znakova koje je Kylian Mbappé dao posljednjih tjedana u vezi s mogućom obnovom, uključujući pismo koje je poslao pariškom klubu u lipnju, u kojem je službeno odbio izvršiti obnovu ugovornih klauzula do 2025. Čini se da će sapunica jednom zauvijek završiti na ljeto, a kapetan francuske momčadi potpisati za Real Madrid. (G)



Tagovi

Kylian MbappéPSGReal Madrid

Ostale Vijesti