PAOK/Facebook
PAOK/Facebook

PAOK neće trenirati na Maksimiru, a u Zagreb stižu u srijedu navečer

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.03.24. | 09:20

Objavili su svoje planove

Sve smo bliže novoj europskoj utakmici u Zagrebu. Nakon što su apsolvirali Betis, dinamovci će na svom dobrom, starom Maksimiru dočekati još jednog grčkog protivnika - PAOK. Utakmica je na rasporedu u četvrtak od 21 sat, a Grci su objavili u svojim medijima informacije o planu i programu svoje momčadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tako će PAOK odraditi pripreme u Solunu. Odluka Razvana Lucescua je da se posljednja dva treninga, utorak i srijeda, održe u Solunu, a potom će u srijedu poslijepodne charter letom krenuti za hrvatski glavni grad.

Crno-bijeli neće trenirati uoči prve utakmice na Maksimiru, ali će na njemu odraditi medijske aktivnosti koje UEFA zahtjeva pa će utakmicu najaviti Razvan Lucescu i jedan nogometaš PAOK-a.

Podsjetimo, ni na ovoj utakmici neće biti grčkih navijača, baš kao što Dinamovi navijači neće moći na utakmicu u Grčkoj. Razlog tomu je dogovor hrvatske policije i Uefe zbog napada na službeni autobus 2010. godine, ali i događaja iz nemilih minulog ljeta. Budu li Plavi dosanjali finale Konferencijske lige, koji bi se trebalo igrati u Ateni, mogao bi se prebaciti u Poljsku. (eg)



Tagovi

PAOKMaksimir

Ostale Vijesti