Paco Jemez novi trener Granade

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.06.16. | 14:49

Granada je potvrdila ono o čemu se posljednjih dana nagađalo - novi trener klupa je 46-godišnji Paco Jemez.

Donedavni šef stručnog stožera Rayja Vallecana Paco Jemez potpisao je ugovor na tri sezone i sutra će i službeno biti predstavljen javnosti.

Radi se o nekadašnjem španjolskom reprezentativcu, koji je trenersku karijeru, nakon Cordobe, Cartagene i Las Palmasa izgradio u Rayo Vallecanu.

Proveo je tamo četiri godine i zadobio simpatije diljem Primere, zbog otvorenog i napadačkog pristupa, pa ga mnogi smatraju pravim prijateljem nogometa jer se ne želi braniti, pa makar preko puta njega stajali Real Madrid ili Barcelona.

Doduše, za to je platio cijenu jer je Rayo Vallecano ispao iz Primere na kraju prošle sezone, iako se mora priznati da je završno kolo obilježeno kontroverznom pobjedom Sportinga iz Gijona nad Villarrealom, zbog koje je Rayo morao u niži rang.

Jemez ostaje u eliti, ali osim zadatka da izbori ostanak, imat će još kompliciraniji, da se izbori s pritiskom koji nameću gazde kluba. Riječ je o obitelji Pozzo, koja osim Granade još drži Udinese u Italiji i Watford u Engleskoj, a često mijenja trenere, pa će biti zanimljivo vidjeti koliko će pokraj takvog utjecaja s vrha izdržati na klupi.

(Foto: Twitter)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 

 


Tagovi

Paco Jemez

Ostale Vijesti