REUTERS/Aziz Karimov
REUTERS/Aziz Karimov

Ozobić kaznio 'opušteni' Kazahstan, zaigrao i Emreli

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.09.22. | 19:51

Završena je grupa 3 Lige C Lige nacija.

Nakon što je Kazahstan s 2:1 svladao Bjelorusiju i tako izborio plasman u B ligu kolo prije kraja, danas se ova azijska država oprostila od natjecanja prvim porazom, od susjednog Azerbajdžana i to s uvjerljivih 0:3. U razmaku od jedne minute, u 35. i 35. Nuraly Alip dobio je dva žuta kartona, te su gosti posljednjih sat vremena morali igrati s igračem manje.

Azerbajdžan je to iskoristio u 66. minuti kada su autogolom Marochina stigli do prednosti, a osam minuta kasnije Filip Ozović, naturalizirani Azer, zabio je za 2:0. Konačni rezultat postavio je Nuriev u 91., nakon što je tri minute ranije zamijenio Ozobića. Za Azerbajdžan Mahir Emreli ušao je početkom nastavka i odigrao je posljednjih 45 minuta utakmice.

U drugoj utakmici skupine, koja se igrala za prestiž između Slovačke i Bjelorusije u Slovačkoj, nije bilo pobjednika. Dvoboj je završio 1:1. Slovaku Kucki u 34. je poništen gol zbog igranja rukom, Bakhar je doveo Bjeloruse u vodstvo u posljednjoj minuti prvog dijela, a konačni rezultat postavio je Zrelak u 65. Bjelorusija će od iduće sezone igrati u najnižem rangu natjecanja.

Grupa 3, Liga nacija C:

Slovačka - Bjelorusija 1:1

Azerbajdžan - Kazahstan 3:0



Tagovi

Kazahstanazerbajdžanska nogometna reprezentacijaAzerbajdžanSlovačkaSlovačka nogometna reprezentacijaBjelorusijaBjeloruska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti