foto: Action Images
foto: Action Images

Ozil napušta Arsenal i odlazi u novi klub, i to uz pomoć neočekivanog posrednika

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 08.12.20. | 14:26

Smanjenje plaće se podrazumjeva.

Kako stvari stoje, agoniji Mesuta Ozila u redovima Arsenala je odzvonilo.

Naime, sjajni njemački nogometaš i svjetski prvak iz 2014. na ratnoj je nozi s trenerom, Mikelom Artetom, pa ove sezone još nije zaigrao. Međutim, njegova ogormna plaća od čak 20 milijuna eura godišnje itekako tereti proračun kluba te su se pojavile indikacije kako će klub napustiti već u siječnju.

Naravno, Arsenal ga ne planira pustiti besplatno, iako ima ugovor do kraja sezone, tražit će priliku da ga nekome 'utrape'.

Prema informacijama koje se može pročitati u više medija, klub koji je zainteresiran da kupi Ozila od Topnika je slavni turski Fenerbahče, s time da će igrač morati pristati na smanjenje svoje megalomanske plaće. Iz Fenerbahčea su napomenuli kako pregovaraju s igračem uz dodatak kako postoji mogućnosti da ga se dovede na idućem prijelaznom roku. Navodno, u cijelu se priču ubacio Ozilov osobni prijatelj i najmoćnija osoba u Turskoj, predsjednik Recep Tayjip Erdogan, koji održava dobre odnose s igračem i koji je, naravno, svjestan koliki bit utjecaj na tamošnji nogomet i Super Lig mogao izvršiti transfer popularnog nogometaša koji vuče korijene upravo iz Turske.


Tagovi

Mesut OzilFenerbahçe

Ostale Vijesti