Postava Hrvatske za utakmicu protiv Španjolske - Dalić pripremio iznenađenje na lijevom beku

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 13.11.18. | 07:41

Odlučeno je i tko će na vrata, odnosno u napad.

Tko će biti lijevi branič Hrvatske na utakmici protiv Španjolske u četvrtak? Tko će stajati na vratima? Tko će biti u napadu? To su tri pitanja na koja Zlatko Dalić traži odgovor do četvrtka i sraza u Maksimiru, a sudeći po prvom treningu 'Vatrenih' izbornik je našao zanimljivo rješenje za lijevi bok. Ostale opcije su prilično očekivane.

> ODIGRAJ HRVATSKA – ŠPANJOLSKA

Dalić će danas vidjeti hoće li Josip Pivarić biti spreman za utakmicu, a ako on ne bude mogao igrati, na lijevi bok će najvjerojatnije Antonio Milić. Igrač Anderlechta tu je poziciju pokrivao u ranijoj fazi karijere, posebno kada je igrao za Hajduk, a bez obzira što već godinama igrao kao stoper, prirodnije je da on bude na lijevom boku nego, primjerice, Tin Jedvaj ili Domagoj Vida, o kojima se također priča.

Na vratima bi Lovre Kalinić trebao zadržati poziciju u odnosu na Domagoja Livakovića, a napad bi trebao predvoditi Andrej Kramarić. Iako njemu više odgovara pozicija povučenog napadača, Kramarić je jednostavno u najboljoj formi od svih hrvatskih golgetera pa je Dalić procijenio da je najbolje da on predvodi napad. Uz njega, na krilnim pozicijama trebali bi biti Ante Rebić i Ivan Perišić.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaAntonio MilićZlatko Dalić

Ostale Vijesti