Ovdje možete gledati sve utakmice hrvatskih klubova u europskim natjecanjima

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.07.19. | 10:37

Izgleda kako ćemo narednih dana naviše boraviti po kafićima...

Arenasport i dalje je najvažnija televizija ako vas zanima domaći nogomet. Utakmice 1.HNL tako ćemo moći gledati na njezinim kanalima, a osim utakmica domaćeg nogometa na njoj ćemo moći gledati i domaće utakmice naših predstavnika u europskim natjecanjima.

Teoretska šansa da neka druga TV kuća otkupi prava za određenu gostujuću utakmicu nekog od naših predstavnika i dalje postoji, ali je ona praktički minimalna. Ista je situacija bila prošle sezone, sve domaće i gostujuće utakmice naših predstavnika u Europi gledali smo na Arenasport kanalima, a jedini izuzetak je bila utakmica kada je Osijek gostovao u Moldaviji, pa je tu utakmicu protiv Petrocuba iz Kišinjeva prenosila druga medijska kuća.

Konkretno, prvi hrvatski predstavnik ove sezone biti će Hajduk, koji danas kreće u pohod na Europu. S početkom u 18:00 na kanalu Arenasport 1 možete pogledati utakmicu Gzira – Hajduk.

                                                                                        

>>>ODIGRAJ GZIRA – HAJDUK

 

Kada je riječ o playoff rundi Lige prvaka, priča je nešto drugačija. Ukoliko se Dinamo u nju plasira, otkup prava prijenosa utakmice dobiti će druge dvije televizijske kuće, a to su PlanetSport i HNTV.

Iako određene stvari još nisu dogovorene, pregovara se o povratku PlanteSporta na ArenaSport, ali ukoliko se Dinamo plasira u skupine Lige prvaka, tada je gotovo pa sigurno kako prelaska neće biti te kako ćemo utakmice aktualnog hrvatskog prvaka gledati na PlantSportu, što nije nebitna informacija za sve ljubitelje kako Modrih, tako i hrvatskog nogometa.

Liga prvaka ostaje ne promijenjena od sljedeće godine što se tiče i HRT-a. Dakle, utorkom gledamo PlanetSport, srijedom HRT. Sve je isto ko i lani….

Treba napomenuti kako će se europski Superkup moći pogledati na HRT-u, a utakmica između osvajača Lige prvaka Liverpoola i osvajača Europa lige Chelsea biti će na rasporedu 14. kolovoza.

Tako ćemo nakon prošlogodišnjeg engleskog finala kako u Ligi prvaka , tako i u Europa ligi, gledati i engleski Superkup. Logično.

Za kraj treba izdvojiti našu nacionalnu vrstu čije će utakmice i dalje prenositi Nova TV, iako će susrete ostalih reprezentacija u tim ciklusima biti dostupne na Sportklubu, a prema nekim indicijama, nadolazeći Euro 2020. također će se prenositi na Novoj TV.

(foto:Reuters)


Tagovi

OsijekRijekaHajdukDinamo ZagrebLiga prvakaEuropska ligaSportKlubNova TVHRTHNTVPlanetSportArenaSport

Ostale Vijesti