Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Osveta je jelo koje se servira hladno: Krznar s Celjem u Ljudskom vrtu svladao Maribor!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.11.23. | 18:18

Njegova se momčad dodatno odvojila na vrhu Prve slovenske nogometne lige, dok je svojoj bivšoj momčadi pobjegao na +12.

Nogometaši Celja u 16. kolu Prve slovenske nogometne lige upisaliminimalnu pobjedu protiv Maribora u Ljudskom vrtu. Jedini pogodak za momčad Damira Krznara postigao je Zabukovnik u 70. minuti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvom poluvremenu su Violice bile za nijansu bolje, ali Soudani i Kolar ipak nisu uspjeli probiti Gospara Marka Obradovića koji je u Celje stigao početkom godine nakon četiri godine u Muri.

U nastavku su gosti malo uspostavili kontrolu nad igrom, a onda su u 70. minuti uspjeli zabiti. Watson je išao dodavati loptu prema Lorberu, njegovu intenciju anticipirao je Zabukovnik koji je uspio prvo presjeći to dodavanje, a potom i matirati Juga.

Domaćin je potom bacio sve karte u napad, ali nisu uspjeli doći do pogotka. Damir Krznar, koji je nedavno dobio otkaz na klupi Maribora, tako je svojem bivšem poslodavcu servirao osvetu s kojom je njegova momčad otišla na ogromnih +12 u odnosu na Violice.

Za domaćina su do 76. minute igrali Hillel Soudani i Marko Kolar, dok su kod gostiju svih 90 minuta odradili vratar Matko Obradović i veznjak Luka Bobičanec.

Krznar je na klupu Celja sjeo prije mjesec dana, a trenutno je na omjeru od tri pobjede i jednog poraza uz gol-razliku 8-2.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MariborCeljeDamir Krznar

Ostale Vijesti