Ostali bez Europe, a mogli bi i bez igrača - odlaze li Caktaš i Kiš iz Hajduka?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.08.15. | 22:53

Hajduk je ispadanjem iz Europske lige ostao bez značajnog financijskog dobitka kojeg bi mogao nadomjestiti prodajom igrača.

Navodno je na izlaznim vratima splitskog kluba Mijo Caktaš, jedan od ponajboljih igrača Hajduka u ovoj sezoni koji je svojim igrama dobio i poziv u reprezentaciju. No, ti njegovi dobri nastupi nisu ostali nezamijećeni ni kod stranih klubova pa su navodno turski Bursaspor i Kasimpasa zainteresirani za njega. Navodno bi se ovog vikenda trebali održati pregovori između Caktaševih zastupnika i zainteresiranih klubova, a sam igrač je nakon utakmice sa Slovanom rekao kako postoji mogućnost odlaska iz kluba.

„To je u rukama menadžera. Mene su zvali neki ljudi, ali bit ćemo pametniji na kraju tjedna“, rekao je Caktaš nakon poraza od češkog kluba.

Do transfera bi možda mogao i Tomislav Kiš. On je danas odbio potpisati novi ugovor s Hajdukom, a kako mu aktualna obveza s Hajdukom završava sljedećeg ljeta mogao bi biti prodan. U suprotnom bi Kiš iz Hajduka mogao otići besplatno.

„Kiš nije želio produžiti ugovor. Mogu oni i tražiti novi klub, a sve je još otvoreno“, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić za Slobodnu Dalmaciju.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Tomislav KišMijo Caktaš

Ostale Vijesti