Ostaje li Maritimo bez važnog mladog igrača?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.08.14. | 11:59

Samo tjedan dana prije početka nove sezone u portugalskoj ligi, Maritimo bi mogao ostati bez jednog od svojih najboljih mladih igrača. Naime, sve su glasnije priče da je Benfica zainteresirana za dovođenje 22-godišnjeg Danila Pereire.

„Postoji mnogo interesa za Pereiru, ali još uvijek nismo dobili ponudu koja bi nas zadovoljavala. Nećemo ga prodavati pod svaku cijenu jer je on važan igrač za našu momčad i nećemo imati ništa protiv da ostane u našim redovima“, rekao je predsjednik Maritima Carlos Pereira.

Inače, predsjednikov prezimenjak je rođen u Gvineji-Bisao, ali je kako dijete s obitelji preselio u Portugal. Karijeru je počeo u malom klubu Arsenal 72, a iako ima tek 22 godine već je promijenio dosta klubova. U mlađim kategorijama je igrao za Estoril i Benficu, 2010. ga je kupila Parma koja ga je slala na posudbe u Aris i Rodu da bi se prošle godine skrasio u Maritimu. Tržišna vrijednost mu je 1,5 milijun eura, a Pereira je redovno nastupao za sve mlađe uzraste portugalske reprezentacije. Još nije zabilježio niti jedan nastup za seniore.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Maritimo

Ostale Vijesti