Osma momčad Španjolske želi Kepu na dvogodišnju posudbu, Chelsea već ima zamjenu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.06.20. | 12:59

Lampard želi smjenu na poziciji vratara.

Prije dva je ljeta Chelsea oborio rekord kada je u pitanju odšteta za golmana. Stigao je Kepa Arrizabalaga nevjerojatnih 80 milijuna eura, ali u dvije sezone nije opravdao silan novac uložen u njegov talent.

U prvoj je sezoni još i bio na razini zadatka, ali je ove malo pomalo izgubio povjerenje trenera Franka Lamparda i čini se da su mu dani u engleskoj prijestolnici odbrojani. No, u rodnoj mu zemlji interesa ne nedostaje i prema pisanju španjolskih medija Valencia ga želi dovesti na dvogodišnju posudbu.

Pored toga, Chelsea je već i odredio zamjenu u slučaju da Kepa napusti Stamford Bridge, a to je Andre Onana. Ovaj 24-godišnji Kamerunac bio je član Barcelone u koju je stigao 2010. iz Eto'o Academyje. Pet je godina proveo u čuvenoj La Masiji, ali je seniorsku afirmaciju potražio u Nizozemskoj. Tim je potezom definitivno pogodio jer je u Ajaxu izrastao u jednog od najboljih golmana nove generacije. S 24 godine vrijedi 36 milijuna eura prema Transfermarktu, stoga će Bluesi morati napisati paprem ček za novu golmansku akviziciju.

(foto: Justin Tallis/Reuters)

 


Tagovi

Kepa ArrizabalagaAndre Onana

Ostale Vijesti