Osijek potpisao novog napadača

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.10.18. | 09:10

Osim napadača, momčadi se ponovno priključuje Henty.

Sjajne vijesti stižu za navijače Osijeka. Nakon dvadesetak dana koje je proveo na posebnim terapijama u Italiji, suigračima se u Puli pridružio Ezekiel Henty. Nigerijac ima problema s trbušnim zidom i aduktorima što mu je otežavalo treniranje i zasigurno utjecalo i na njegove izvedbe u bijelo-plavom dresu. Henty se u ponedjeljak pojavio u hotelu u kojemu su Osječani ostali nakon utakmice s Istrom, budući da ih u srijedu očekuje susret protiv Krka u Kupu Hrvatske. Napadač Osijeka će krenuti s treninzima, a dakako da će sada trebati nadoknaditi propušteno i u tjelesnom pogledu, da bi ponovno mogao konkurirati za momčad.

> ODIGRAJ KRK - OSIJEK

Osim Hentyja, momčad je pojačao još jedan napadač. Radi se o povratniku u redove Osijeka - Marku Dugandžiću, koji je potpisao četverogodišnji ugovor. Radi se o polivalentnom napadaču koji je još kao 18-godišnjak zaigrao u seniorskom sastavu slavonskog prvoligaša, a u momčad ga je "lansirao" Stanko Mršić u ljeto 2012. na utakmici protiv Zagreba u Gradskom vrtu.

U HNL-u je ukupno odigrao 38 utakmica i postigao tri pogotka, dok je u Kupu imao isti učinak, ali u svega tri nastupa. U zimu 2015. je prešao u redove talijanskog drugoligaša Ternane. U Serie B nastupio je 21 puta i polučio 1 gol, a u Serie C u momčadi Matere je igrao 25 puta i zabio je 5 golova uz 3 asistencije. Za U-18 reprezentaciju Hrvatske zabio je osam golova u 6 nastupa, dok je u vrsti do 19 godina strijelac bio pet puta u sedam odigranih susreta.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Marko DugandžićEzekiel Henty

Ostale Vijesti