Osijek odbio šest milijuna eura za svojeg glavnog igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 06.02.20. | 08:36

Da su rekli da, od svega dva transfera zaradili bi 11 milijuna eura!

Ovaj stasiti Hercegovac, koji je trenutno najbolji strijelac HNL, ove je zime bio povezivan s nekoliko klubova kao što su Dinamo Kijev i Rangers, ali se to  konačnici ipak nije realiziralo.

Iako je sa svojim Osijekom započeo proljetni dio sezone utakmicom u utakmici bez pogodaka odigranoj u Gorici, Marić je ipak mogao prije kraja sezone napustiti Grad na Dravi te postati stanovnik drugog najvećeg engleskog grada.

Naime, na adresu osječkog kluba ovih je dana stigla ponuda za prvog topnika HNL-a teška šest milijuna eura, ali su u Osijeku rekli – Ne! Ponuda je poslana od engleskog Birminghama, ali klub ipak neće dobiti svojeg drugog Hrvata.

Podsjećamo, stanovnik ovog kultnog engleskog grada (zovu ga i studentskim gradom), poznatom po tome što su u njemu svojevrsno harali Peaky Blindersi, je Ivan Šunjić, nekadašnji defenzivni veznjak Dinama koji se ovog ljeta priključio klubu za osam milijuna eura.

Budući da je sastav Španjolca Cloteta na skromnom 17. mjestu, potpuno je jasno kako im je potrebna „svježa krv“ te neko novo rješenje u napadu, a njega su, osim kroz Marića, pokušali dobiti i u liku i djelu Marija Gavranovića koji im je također bio poprilično zanimljiv.

Osijek tako ipak neće ostvariti dva velika transfera s kojima bi u klupsku blagajnu sjelo 11 milijuna eura ( Šutalo 5M, Marić 6M) , ali su na ovaj način ponovno dokazali kako stoje iza svojih riječi kada kažu da prodaja za njih nije neophodna u ovom trenutku i da neće raditi nikakve nagle odluke s kojima bi se mogla poremetiti kemija unutar momčadi.

Bilo kako bilo, najvažnija vijest za sve simpatizere Bijelo – plavih je ta da Marić, barem do ljeta, ostaje u Gradskom vrtu. Dalje, tko zna…

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Mirko MarićtransferiZimski prijelazni rokBirmingham

Ostale Vijesti