ANTONIO BRONIC/Action Images
ANTONIO BRONIC/Action Images

Oršić zaludio Otok: Još jedan londonski klub ga hoće, cijena između 12 i 15 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 11:00

Dinamov ofenzivac već je neko vrijeme na radaru brojnih klubova, ali nakon prezentacija protiv Spursa postao je vruća roba.

Mislav Oršić je fenomenalnom partijom protiv Tottenhama u osmini finala Europske lige zaludio Otok. Hrvatski reprezentativac već neko vrijeme igra na najvišem nivo, no Englezi ponajviše priznaju kvalitetu tek kad se dokažeš protiv njih, a Oršić ne da im se dokazao već se poigrao s osmom najskupljom momčadi svijeta i otpratio ih iz natjecanja.

Jučer smo prenijeli vijest iz brojnih engleskih medija kako je Arsenal zainteresiran za Modrog ofenzivca. Navodno je Oršić na radaru Artete već neko vrijeme, no nakon fantastične partije protiv najljućih rivala postao je vruća tema na Emiratesu.

Međutim, nije Arsenal jedini otočki klub koji je zagrizao za Mislava Oršića. Dinamo je prošle sezone imao ponudu od West Bromwich Albiona, iznosila je osam milijuna eura plus dva kroz bonuse, no klub iz Maksimira je to glatko odbio, a ni ofenzivcu se tad nije išlo u Championship. Također, htjela ga je i Hertha, ali njihova ponuda od četiri milijuna eura vjerojatno je samo nasmijala Modre. Danas nitko ne može reći da je klub ili igrač pogriješio, pogotovo nakon onakvih partija protiv Hajduka ili Spursa.

Nova informacija koja se danas pojavila u engleskim medijima je da je hrvatski reprezentativac na meti još jednog londonskog kluba, West Hama. Navodno su i Topnici i Čekićari već uspostavili kontakt s Dinamom te kreće licitacija za ljetni prijelazni rok.

Prema informacijama Sportskih novosti, Dinamo će za Oršića tražiti između 12 i 15 milijuna eura, što je realno za oba navedena kluba sitnica, a za Modre sjajan posao.

Oršić sa skoro 29 godina na leđima nije u cvijetu mladosti, a nedavno je s Dinamom potpisao produženje ugovora do ljeta 2025. godine tako da mu se i ne žuri s Maksimira. Međutim, ukoliko nastavi s ovakvim prezentacijama, a vjerujemo da hoće teško će odoljeti zovu momčadi iz Liga petice.

 



Tagovi

Mislav Oršić

Ostale Vijesti