REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Opet jedva: PSG se do zadnjih sekundi patio s Metzom

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.09.21. | 23:03

Pochettinova super-momčad nije najbolje uštimana

Samo tri dana od borbe za tri boda s Lyonom i slučaja Messi-Pochettino o kojem se na veliko priča posljednjih dana, PSG je opet pokazao sve nedostatke ove momčadi pune zvijezda. Proteklog vikenda izvukao ih je Icardi golom za pobjedu protiv Lyona, a ovog puta junak je bio Hakimi.

Nakon izmjene Messija i njegovog današnjeg ne igranja zbog ozljede koju je zadobio na prošloj utakmici, Pochettino je bio pod posebnim povećalom i izvukao se još jednom s pobjedom.

Na početku se činilo da će biti ovo lagana tri boda za Parižane, ali nakon gola za vodstvo pretvorilo se sve u tešku patnju. Hakimi je zabio za 1:0 u petoj minuti, a dominacija PSG-a nastavila se i nakon gola za 1:0.

No u 39. minuti uslijedio je šok za igrače PSG-a. Za 1:1 zabio je Kouyate nakon ubačaja iz kornera, a onda je krenula opsada Parižana. Pokušavao je Pochettino s klupe na razne načine osvježiti momčad izmjenama i uputama kako doći do pobjedničkog gola, a na kraju to je napravio strijelac prvog gola na svoju inicijativu.

U posljednjim sekundama sudačke nadoknade izveo je solo akciju i s ruba kaznenog prostora zavrnuo loptu u donji lijevi kut za pobjedu PSG-a. Iako je na kraju susreta pisalo 2:1 za Parižane, ova patnja im je još jedna lekcija da ovakav skup zvijezda nije garancija za lagane pobjede protiv svih. Očekivanja su velika, a dojam je da ega već pucaju pod pritiskom.

Bez obzira na nevolje u raju, PSG je prvi na tablici sa sedam pobjeda u isto toliko utakmica.

REZULTATI 7. KOLA LIGUE 1:

LILLE – REIMS 2:1

MONACO – ST. ETIENNE 3:1

MONTPELLIER – BORDEAUX 3:3

NANTES – BREST 3:1

RENNES – CLERMONT 6:0

ANGERS – MARSEILLE 0:0

LENS – STRASBOURG 0:1

LORIENT – NICE 1:0

LYON. TROYES 3:1

METZ – PSG 1:2


Ostale Vijesti