Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Opet je krenulo: Četiri igrača Osijeka pozitivna na koronavirus, derbi s Rijekom pred odgodom?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.10.21. | 13:13

Još jučer je odgođena utakmica Osijeka 2, a isti scenarij izgledan je i za prvu momčad…

Loše vijesti za sve ljubitelje hrvatskog nogometa, a naročito navijače Osijeka i Rijeke – derbi utakmica 14. kola 1. HNL između Rijeke i Osijeka navodno je pred odgodom.

Sudar dvaju vodećih momčadi prvenstva se trebao igrati ove nedjelje na Rujevici s početkom u 17:30 sati, ali je odigravanje utakmice upitno jer Osijek u svojim redovima ima četvoricu pozitivnih igrača na koronavirus, piše HRT.

Pravilnik nalaže da se utakmica odgađa ukoliko su petorica igrača jedne momčadi pozitivna na koronavirus, dok je prema zasad neslužbenim informacijama u Osijeku četvero nogometaša pozitivno, s tim da navodno još nekolicina igrača ima simptome zaraze

Osijek je posljednji put gostovao na Rujevici krajem travnja prošle godine, dok smo posljednjem ogledu ove dvije momčadi svjedočili u 5 kolu 1. HNL kad je Osijek pogotkom Ramona Miereza upisao sva tri boda u Gradskom vrtu. Rijeka i Osijek trenutno su bodovno izjednačeni na vrhu prvenstvenog poretka (27 bodova), s tim da je Rijeka vodeća momčad prvenstva zbog bolje gol razlike.



Tagovi

OsijekHNK RijekaRijekakoronavirus

Ostale Vijesti