Screenshot
Screenshot

Ono kad želiš biti frajer, a to (još) nisi: Velika nada Lyona se osramotila protiv Arsenala (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.12.22. | 19:23

Je li ovo jedna od najgorih ‘panenki’ ikada?

Svjetsko prvenstvo zabavljat će nas još 10-ak dana, ali svi oni kojima nedostaje klupski nogomet danas su mogli pogledati prijateljski dvoboj Arsenala i Lyona. Ne može se reći da su utakmicu odigrale baš u potpunosti rezervne momčadi, jer za domaći sastav startali su igrači poput Gabriela, Tierneyja, Odegaarda, Vieire i ostalih, dok su se u početnoj postavi Lavova našli Lopes, Gusto, Tolisso, Lacazette, Dembele i drugi. Na kraju, Topnici su slavili rezultatom 3:0 (Gabriel 19., Nketiah 33., Vieira 39.), a budući da je utakmica bila u revijalnom tonu, nakon 90 minuta pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Igrači Arsenala prvo su dvaput bili precizni, da bi onda triput zaredom promašili, dok je u redovima Lyona tek jedan jedanaesterac bio uspješno izveden od njih četiri. Posljednji je lopti pristupio 19-godišnji Rayan Cherki, aktualni U21 reprezentativac Francuske i velika klupska nada. Već po zaletu se vidjelo da se Cherki odlučio na nešto ‘posebno’, ali njegov naum pročitao je Estonac Hein. Cherki je uzeo kratak zalet, puknuo ‘panenku’, koju je nominalno treći vratar Arsenala ukrotio bez ikakvog problema.

Komentator utakmice istaknuo je kako je to moguće jedan od najgore izvedenih jedanaestaraca koje je vidio u životu, a dojma smo da nije jedini koji tako razmišlja.

Sramotan pokušaj ‘panenke’ pogledajte OVDJE


Tagovi

Rayan CherkiLyonArsenalPrijateljska utakmica

Ostale Vijesti