On još uvijek strpljivo čeka na svoj debi na Nou Campu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.15. | 10:53

Belgijski reprezentativac Thomas Vermaelen, nije se našao na listi među 18 putnika za današnje gostovanje Barcelone kod Cordobe.

29-godišnji Vermaelen je prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Arsenala i još uvijek čeka na svoj debitantski nastup za katalonskog giganta zbog problema s ozljedom.

Iako se vratio treninzima s prvom momčadi, ipak će trebati još neko vrijeme pričekati da zabilježi prvi službeni nastup za sastav s Camp Noua.

Trener Katalonaca Luis Enrique je jučer objavio spisak od 18 igrača koje vodi u goste kod Cordobe, ali nije bilo mjesta za belgijskog braniča.

Utakmica kod Cordobe nam je vrlo važna. Domaćin je opušten jer nema nikakve šanse da se spasi od ispadanja. Zbog toga se mogu opustiti, a nadam se da tako neće biti jer ćemo trebati jako dobro odigrati za pobjedu“, istaknuo je Barcin trener.

Vermaelen je još u Arsenalu vukao ozljedu zbog koje su se mnogi navijači Barcelone pitali zašto su potrošeni toliko veliki novci na braniča koji nije potpuno spreman.

Barcelona je trenutno vodeća momčad španjolskog prvenstva, ali je teško za očekivati da će Enrique nešto značajnije mijenjati u sastavu, budući da njegovu momčad očekuju ključne utakmice za osvajanje nekoliko trofeja, a Vermaelen će očito morati još neko vrijeme pričekati na svoju priliku.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Thomas VermaelenCordobaBarcelona

Ostale Vijesti