Olmov prijatelj iz djetinjstva doveo provincijski klub na prag Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 15:34

Igraju sjajno u Primeri, a sada su preskočili Simeoneovu momčad.

Nogometaši Getafe naprosto igraju sjajno ove sezone. Upisali su tek tri prvenstvena poraza u 17 odigranih kola, a kapitulirali su samo pred Barcelonom, Sevillom i madridskim Atleticom.

Ove nedjelje, momčad iz madridskog predgrađa koja svoje utakmice igra na Coliseum Alfonso Perez stadionu, upisala je novu pobjedu. Rezultatom 2-0 svladali su Valladolid, a prvi gol koji je načeo goste i donio tri boda zabio je Marc Cucurella.

Riječ je o lijevom bočnom igraču, prvaku Europe sa mladom reprezentacijom Španjolske koji je i dalje igrač Barcelone, ali na posudbi u Getafeu. Zanimljivost je da je osim s u U21 Španjolskoj, svlačionicu s Dinamovim najvrijednijim draguljem dijelio i u omladinskom pogonu Espanyola i velike Barce.

Prvi je to bio ovosezonski gol 21-godišnjeg Cucurelle, a potvrdu pobjede u 82. minuti donio je Angel. Ovom pobjedom Getafe se popeo na četvrto mjesto ljestvice sa 30 bodova na svom kontu, jedan manje od trećeplasirane Seville (koja ima i utakmicu manje). Iza Getafea slijjede Atletico s 29, Sociedad s 28, Bilbao ima 27, dok Valencia uoči večerašnjeg ogleda s Real Madridom ima 26 bodova.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marc CucurellaDani OlmoValladolid

Ostale Vijesti