Olmo hat-trickom zasjenio debi Kanea i poručio: "Odigrali smo savršenu utakmicu" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 08:35

Tuchel: "Kane vjerojatno misli da nismo trenirali četiri tjedna".

Nakon što je Dinamo ovog ljeta popunio značajan dio svojeg budžeta transferima bivših igrača Joška Gvardiola, Matea Kovačića i Marcela Brozovića u druge klubove, Plavi bi u narednih 12 mjeseci mogli dobiti značajni prihod i od prodaje Danija Olma za kojega također imaju solidan postotak od iduće prodaje. Nakon sinoćnje 'utakmice za 10' i hat-tricku Bayernu u Superkupu, najveći klubovi svijeta, a pritom mislimo na Barcelonu, Real Madrid i - Bayern, sigurno će ponovno tražiti 100-tinjak milijuna eura u budžetu kako bi sjajnog Španjolca doveli u svoje redove.

Osim što je RB Leipzigu donio prvi trofej sezone, Olmo je u potpunosti zasjenio Harryja Kanea koji je sinoć debitirao u dresu Bavaraca.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Cijela momčad bila je vrhunska svih 90 minuta. Radili smo i trčali jako puno, u dijelovima utakmice dominirali smo i posjedom. Odigrali smo savršenu utakmicu. Željeli smo trofej, osvojili smo ga. Ovo je jako dobar način za otvoriti sezonu", rekao je Olmo nakon dvoboja.

Olmove golove možete pogledati OVDJE.

Olmo je za RB Leipzig odigrao 78. minuta, a SofaScore ga je nagradio s ocjenom 9.4! Olmo je zabio tri pogotka iz tri udaraca, imao je jedan uspješan dribling, a vrlo dobro je odradio i sve obrambene zadače.

Španjolca je nahvalio i Marco Rose koji je nakon DFB pokala stigao do svojeg drugog trofeja s RB Leipzigom.

"On je prvoklasan nogometaš s nevjerojatnim kvalitetama. Ono što me najviše impresionira je način na koji trenira i ponaša se. On svojim pristupom potiče ostale igrače. Dečki se večeras (sinoć, op.a.) mogu proveseliti, no, moraju biti svjesni da nas već za tjedan dana očekuje početak prvenstva s Bayerom u Leverkusenu. Ova momčad može biti još dosta bolja".

Thomas Tuchel nakon dvoboja bio je prilično razočaran, čak bi se reklo i pogubljen, a još ga je i 'brinulo' što će nakon svega misliti Harry Kane, najskuplji igrač u povijesti Bayerna koji je imao neslavni remi u crvenom dresu.

"Ovo je strašno. U ovom trenutku nemam rješenje. Šokiran sam i razočaran. Ne raspoznajem ništa u ovom trenutku. Niti našu igru, niti ono što smo trenirali. Žao mi je zbog Harryja Kanea. Čovjek vjerojatno misli da nismo trenirali četiri tjedna", rekao je njemački stručnjak koji će popravni ispit imati u petak, 18. kolovoza na gostovanju kod Werdera u Bremenu u prvom kolu Bundeslige. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dani OlmoMarco RoseThomas TuchelHarry Kane

Ostale Vijesti