Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Olimpija želi besplatno dovesti talentiranog veznjaka Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 08.12.22. | 17:00

Nedavno je debitirao za U21 reprezentaciju BiH, a standardno je igrao za Dinamovu U19 momčad u Ligi prvaka za mlade.

Dinamova škola proizvela je toliki broj sjajnih nogometaša da će vam sama činjenica da ju imate u svojem CV-u otvoriti mnoga vrata. Gotovo da nema generacije unazad 10 godina iz koje nije iskočio barem jedan igrač koji se mogao nametnuti u prvoj momčadi, ali mnogi ipak nisu uspjeli dogurati do iste te su na kraju seniorsku karijeru morali započeti u nekom drugom klubu.

Slovenski Planet Nogomet javlja da Olimpija rado u svoje redove dovela talentiranog veznjaka Dinama Anesa Krdžalića koji će uskoro ući u posljednjih šest mjeseci ugovora s Plavima. Krdžalića je nedavno debitirao za U21 reprezentaciju BiH, a iako može pokriti većinu pozicija u veznoj liniji, najbolje se osjeća na mjestu ‘šestice’.

U Ligi prvaka za mlade, Krdžalić je ove sezone postigao jedan pogodak. Bilo je to u pobjedi Dinama nad Chelseajem (4:2), a osim njega su precizni bili još Gubijan, Rukavina i Topić. Iako je neupitno riječ o iznimno talentiranom veznjaku, Krdžalić je svjestan konkurencije u Dinamu pa bi tako mogao otići u slovensku Olimpiju gdje bi mu sigurno bilo puno lakše domoći se mjesta u prvoj momčadi.

Planet Nogomet dodaje kako su prvi razgovori već obavljeni, navodono je postignut i određeni dogovor, ali zasad nije poznato hoće li Olimpija već u siječnju Dinamu platiti simboličnu odštetu pa tako Krdžalića imati na raspolaganju već za drugi dio sezone ili će čekati istek ugovora pa ga besplatno dovest tek na ljeto.

Iako Olimpija trenutno ne može registrirati nove igrače zbog kazne koju ima od NS Slovenije, izgleda kako će dug uskoro biti podmiren budući da su već krenuli u pregovore s igračima koje bi voljeli dovesti u svoje redove.


Tagovi

Dinamo junioriOlimpijaOlimpija Ljubljana

Ostale Vijesti