Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Olić nakon uspješne premijere: "Drago mi je da su navijači bili s nama, oni su 12. igrač"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 15:02

Bivši Vatreni dao je izjavu nakon uspješne premijere na klupi Moskovljana

Puno je priče bilo o sjedanju proslavljenog Vatrenog, Ivice Olića, na klupu moskovskog velikana CSKA.

Osim iskustva kao Dalićev pomoćnik, bivši reprezentativni napadač nije imao opipljlivijeg trenerskog iskustva stoga su mnogi bili pesimistični obzirom na njegov debi.

No, barem u startu ih je demantirao obzirom da je njegov CSKA slavio protiv Tambova u gostima 1:2. Iako jučerašnji protivnik nije bio po mjeri jer se ipak radi o najslabijoj momčadi prvenstva. Međutim, obzirom na pritisak i sve, ono što je bitno jeste činjenica da su tri boda upisana.

Domaći Tambov je čak poveo 1:0, međutim, Moskovljani su okrenuli preko kaznenih udaraca Vlašića i Rondona.

"Znao sam da danas neće biti lako. Prvi trening s kompletnim kadrom održali smo prije tek dva dana. Bilo je očito da su momci umorni od igara u reprezentacijama i dugog putovanja, ali stav je bio ispravan. Vidio sam puno dobrih stvari, a najvažnije je da smo uzeli tri boda. Prije utakmice svi su govorili da je pobjeda već naša, ali koliko su puta slabije momčadi uzimale bodove najjačima. Sada se moramo koncentrirati na sljedeću utakmicu", priča Olić.

Posebno je pohvalio navijače koji su raširili transparent "Dobrodošao kući, Ivica"; podsjetimo, kao igrač, Olić je proveo četiri godine u redovima CSKA, od 2003. do 2007.

"Imao sam osjećaj kao da smo igrali kod kuće. Želim im reći da su sjajni, važno mi je da su bili ovdje s nama. Bili su naš 12. igrač."


Tagovi

CSKA MoskvaIvica Olić

Ostale Vijesti