Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Olić još nije potpisao sa CSKA, razlog je ugovor s HNS-om

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 26.03.21. | 13:26

Legendarni hrvatski napadač navodno je na putu za Hrvatsku kako bi dogovorio raskid suradnje.

Legendarni napadač Vatrenih Ivica Olić ovih dana bi trebao i službeno preuzeti klupu moskovskog CSKA te se već pojavio u ruskoj metropoli na treningu svoje momčadi.

Međutim, prema posljednjim informacijama koje stižu iz Rusije, Olić još nije stavio službeni potpis na dogovorenu suradnju za ostatak sezone i sljedeću godinu, a razlog je taj što još nije dobio raskid ugovora s HNS-om.

Isti mediji javljaju kako se Olić vraća u domovinu kako bi dogovorio sve s hrvatskom krovnom organizacijom. Vjerujemo kako mu nitko iz HNS-a neće raditi probleme, no dok se ne potpiše raskid postojećeg ugovora ne može preuzeti kormilo moskovskog kluba.

Međutim, kako svi očekuju da je to samo pitanje formalnosti Rusi su već otišli korak dalje te pišu o mogućim prvim akvizicijama novog trenera, a to su Ahmed Musa i Zoran Tošić, također bivši igrači moskovskog kluba koji su trenutno slobodni igrači.

Podsjetimo, Olić je igrao za CSKA od 2003. do 2006. godine, u tom razdoblju je odigrao 116 utakmica i zabio 44 gola, a s klubom je osvojio tri naslova prvaka Rusije, po dva Kupa i Superkupa kao i Kup UEFA.


Tagovi

Ivica OlićAhmed Musa

Ostale Vijesti