DMITRY FEOKTISTOV/Newscom/PIXSELL
DMITRY FEOKTISTOV/Newscom/PIXSELL

Olić doživio novi poraz na klupi moskovskog CSKA

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.04.21. | 17:20

Inače, treći uzastopni...

Nakon što je po dolasku na klupu moskovskog CSKA-a naš proslavljeni napadač Ivica Olić zabilježio tri uzastopne pobjede, uslijedio je teži period koji se, nakon današnjeg dana, očito nastavlja.

U prošlom kolu, igranom prošle nedjelje, nadigrao ga je Sochi s 2:1, da bi ih sredinom tjedna iz kupa izbacio Ćorlukin Lokomotiv sa uvjerljivih 3:0.

Čini se da se igrači Olićeve momčadi nisu uspjeli oporaviti od tih poraza te je klup zapao u svojevrsnu crnu seriju koja se nastavila i nakon ogleda sa gradskim suparnikom Spartakom koji je slavio minimalnih 1:0.

Pošlo je po zlu za Olićeve pulene, inače goste u ovom susretu, već u 37. minuti kada je zbog naguravanja direktan crveni karton zaradio Akhmetov, a to je uvelike odlučilo smjer utakmice.

Do poluvremena se rezultat nije mijenjao niti se događalo ništa spektakularno, da bi u 52. minuti Larsson pogodio za vodstvo svoje momčadi koje se ispostavilo kao konačan rezultat. Sjajno je mladi Šveđanin povukao sa sredine terena, sjurio se prema kaznenom prostoru gostujuće momčadi te uz malo sreće svladao Akinfeeva.

Oliću nije pomogao ni Nikola Vlašić, koji je pribilježio još jednu 'sivu' partiju za Aramejce koji su bili u potpuno podređenom položaju. Spartak je imao terensku inicijativu (57-43%), više udaraca (16-3) te više udarac u okvir protivničkih vrata (8-0).



Tagovi

Ivica OlićSpartak MoskvaCSKA Moskva

Ostale Vijesti