Oglasio se Chiellini oko Mourinhovog prijedloga: „Volio bih otići na Harvard“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.11.18. | 11:47

Zabava se nastavlja oko školovanja braniča.

Nakon pobjede Juventusa nad Manchester Unitedom, impresionirani Jose Mourinho je izjavio da bi Chiellini zajedno s Bonuccijem trebao predavati na Harvardu o igri stopera u nogometu, a simpatični Talijan je konačno odgovorio što misli o toj ideji.

„Volio bih otići tamo, ali na magisterij iz ekonomije.“ rekao je branič Juventusa za poljske medije.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">Chiellini : &#39;Mourinho said we could teach at Harvard? Yes, I would like to go, but for a masters in economics, not to give a defensive lesson...&quot;<br><br>This man loves to mention his degree in economics. <a href="https://t.co/GKFeoyZMDR">pic.twitter.com/GKFeoyZMDR</a></p>&mdash; Ball Street (@BallStreet) <a href="https://twitter.com/BallStreet/status/1057930791563468800?ref_src=twsrc%5Etfw">1. studenoga 2018.</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Veteran je stekao zvanje diplomiranog ekonomista na sveučilištu u Torinu spojivši te nije zapostavio školovanje s obzirom na prebogatu nogometnu karijeru i izgleda nema ništa protiv poslušati osebujnog trenera, ali u nešto drugačijoj ulozi – studenta, a ne predavača.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Giorgio ChielliniJose Mourinho

Ostale Vijesti