Foto: Gazzetta.gr, screenshot
Foto: Gazzetta.gr, screenshot

Oglasio se Alen Halilović: „Nakon svih laži koje sam pročitao, želim pojasniti neke stvari…“ (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.02.23. | 08:25

Enfant terrible hrvatskog nogometa ponudio je svoju stranu medalje...

Nekoć velika, odnosno najveća nada hrvatskog nogometa, Alen Halilović, proteklih se dana provlači po naslovnicama brojnih sportskih medija. Od Hrvatske, BiH pa sve do, izgleda nesuđene mu, Grčke. Nakon razočaravajućih pola godine u Rijeci, Alen je dogovorio sporazumni raskid suradnje. Nisu 'kliknuli' Alen i Rijeka, a nedugo po odlasku s Kvarnera, u medijima se pročuo glas kako bi njegov sljedeći klub trebao biti grčki prvoligaš Aris.

Prvog dana veljače, Alen je sletio u Grčku. Na aerodromu je već pozirao sa šalom grčkog prvoligaša, mislili su svi da su preostale samo formalnosti prije potpisa ugovora, ali ni 24 sata kasnije – preokret! Alen neće postati novi igrač Arisa, a kao glavni razlog navodi se njegova fizička (ne)sprema. To je, dakako, objavljeno u grčkim medijima, a kad se uzme u obzir kako je izgledao u prvom dijelu sezone u dresu Rijeke, mnogi se time nisu iznenadili. No, Alen Halilović je ponudio svoju stranu priče, koju ni u kojem slučaju ne treba 'otpisati'.

Objavu Alena Halilovića s Instagrama na temu propalog transfera u Aris prenosimo u cijelosti:

„Nakon svih laži koje sam pročitao, želim pojasniti neke stvari. Nije istina da nisam prošao liječničke preglede, prošao sam ih! Prava istina je ta da nismo došli do dogovora jer klub nije 'na papiru' ispunio ono što smo prethodno usmeno dogovorili. Stigao sam u Thessaloniki s vjerom da ću potpisati ono što smo dogovorili. Nažalost, ljudi s kojima sam sjeo za stol su promijenili priču. Gospodin predsjednik se nije ni pojavio, iako je on bio taj koji me pozvao i iako sam ja, radi toga što sam mu vjerovao, raskinuo ugovor sa svojim prethodnim klubom! Sve što sam naveo jasno pokazuje kako oni nikad nisu bili ozbiljni. Vrijeme će sve pokazati.“

Alen Halilović tako u drugi dio sezone ulazi bez kluba. Nema sumnje, igrač takvog životopisa neće dugo biti 'na cesti', klubovi će se javiti sami od sebe, ali isto tako treba reći da mu sve ovo što se događa, ne samo posljednjih tjedan dana ili pola godine, već puno dulje od toga, poprilično sužuje izbor. Alen ima samo 26 godina, bivši je igrač Dinama, Barcelone i Milana, a sa samo 26 godina, kad bi trebao biti u svojem 'primeu', naslovnice medija puni zbog loše forme te 'propalih transfera'. Šteta, što drugo reći… (I.A.S.)



Tagovi

Alen HalilovićArisHNK RijekaRijeka

Ostale Vijesti