Christian Charisius/DPA
Christian Charisius/DPA

Odgođena presuda Mariju Vuškoviću

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 17.03.23. | 17:37

Nakon što se odrade dodatne konzultacije presudu će dobiti u sljedećih 14 dana u pisanom obliku.

Presuda Mariju Vuškoviću ponovno je odgođena, ovog puta za dva tjedna - danas se Vušković pojavio na suđenju pred Njemačkim nogometnim savezom, ali na kraju nije saznao što je odlučio sud. Presuda je odgođena te bi trebala biti poznata kroz 14 dana.

„Potrebno nam je određeno vrijeme da donesemo odluku. To je jedini način kako bi donijeli odgovarajuću odluku“, poručio je sudac Njemačkog nogometnog saveza Stephan Oberholz.

Vušković se više neće pojavljivati na sudu. Nakon što se odrade dodatne konzultacije presudu će dobiti u sljedećih 14 dana u pisanom obliku.

„Nevin sam i zajedno s obitelji i odvjetnicima radim da to dokažem. Nikad nisam varao u sportu i nikad to neću raditi. Ni najgorem neprijatelju ne bih poželio što smo ja i moja obitelj prošli proteklih nekoliko mjeseci. Svakog dana se nadam da će ova noćna mora završiti", rekao je na saslušanju uplakani Vušković.

Podsjetimo, nakon što je bio pozitivan na dva testa na doping, Vušković, do tada nezamjenjivi igrač njemačkog velikana, od studenog prošle godine bio je suspendiran zbog optužbe i postupka protiv njega. (rv)


Tagovi

Mario VuškovićHSV

Ostale Vijesti