Odbrojani dani: Biliću pronašli zamjenu u hitu druge engleske lige

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.03.17. | 14:25

Budućnost Slavena Bilića na klupi West Hama već je neko vrijeme pod znakom pitanja.

West Ham je trenutno na 12. mjestu Premiershipa, 'Čekićari' imaju tri poraza u nizu, a posljednju prvenstvenu pobjedu ostvarili su još četvrtog veljače kada su svladali Southampton. Momčad je u krizi, to je jasno, što je dovoljno medijima na Otoku da se bave nagađanjima tko bi mogao naslijediti bivšeg hrvatskog izbornika.

Prema pisanju 'The Mirror', čelnici West Hama su zainteresirani za dovođenje menadžera Readinga, Jaapa Stama.

Iako je Bilić prošle sezone odveo 'Čekićare' do sedmog mjesta u engleskom prvenstvu, njegova druga sezona se pokazala daleko težom i neugodnijom. West Ham je ispao iz Europske lige još u pretkolu i ostao bez plasmana u grupnu fazu, a prvu krizu već je odradio, no tek ostaje za vidjeti kako će odraditi drugu krizu, obzirom da su bez pobjede u posljednjih pet utakmica.

Ako ne uspije, umjesto Bilića će uskočiti aktualni menadžer trenutno petoplasirane momčadi druge engleske lige, Jaap Stam. 44-godišnji Nizozemac je prošlog ljeta napustio Ajax u kojem je bio pomoćnik i sa Readingom ove sezone radi dobar posao. Ubilježio je 20 pobjeda i 11 poraza te sedam remija i na petoj je poziciji Premiershipa. Tijekom igračke karijere je igrao za Manchester United, Lazio, Milan…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Slaven Bilić

Ostale Vijesti