OD DNA DO VRHA: Maleni Huddersfield nakon dramatične utakmice izborio plasman u Premiership! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.05.17. | 18:58

Huddersfield je u finalu playoffa slavio protiv Readinga nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca!

Dobili smo i posljednjeg putnika u engleski Premiership, popularno nazvano „mjesto vrijedno više od 100 milijuna funti“, a to je Huddersfield!

Bila je ovo ne pretjerano atraktivna finalna utakmica playoffa između Readinga, nekadašnjeg premierligaša i čuda iz Huddersfielda, kojem su uoči ove sezone predviđali ispadanje. U 120 minuta nogometa nismo vidjeli mnogo prigoda, najbolja je bila ona kada je Huddersfieldov Izzy Brown nevjerojatnim promašajem bacio u agoniju sve navijače i simpatizere ovih patuljaka.

Na kraju im se taj promašaj nije odbio od glavu, jer su u raspucavanju s bijele točke bili bolji s konačnih 4:3. Promašajima Obite i Moorea te uspješno realiziranim posljednjim jedanaestercem od strane Schindlera Huddersfield se nakon punih 45 godina vratio u najviši rang engleskog nogometa, tek godinu dana nakon što su jedva izbjegli ispadanje iz Premiershipa.

David Wagner, Kloppov kum i šef struke Huddersfielda tako je napravio nevjerojatan podvig, te ćemo ih iduće sezone na radost mnogih simpatizera pratiti u Premiershipu!

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti