Obilo mu se o glavu: Haaland se porječkao s Barcinim stoperom, pa mu zabio gol, a ovaj se na kraju i ozlijedio (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.05.20. | 11:22

Igrač Barcelone na posudbi u Schalkeu neće pamtiti po dobrom nastavak sezone u Bundesligi.

Borussia Dortmund je na otvaranju 26. kola, prvog nakon dva mjeseca u Bundesligi, deklasirala Schalke rezultatom 4-0. Ponovno je glavno lice susreta bio Erling Braut Haaland koji je zabio prvi gol na utakmici, a kasnije i upisao asistenciju za dvostrukog strijelca Raphaela Guerreira.

Osim „norveškog stroja“, utakmica će se pamtiti i po Jean-Clairu Todibou, ali ništa pretjerano dobrom s njegove strane.

Barcelonin stoper koji je u Gelsenkirchen stigao u siječnju na posudbu prilikom jednog prekida opsovao je Haalanda, prenijeli su njemački mediji, a stoper mu je navodno poručio: „J*bi si baku!“, na što se Haaland samo nasmijao.

Ipak, Todibo je kasnije opovrgnuo ove optužbe izjavivši da je Haaland njemu prvi prišao s namjerom da mu opsuje sestru na francuskom jeziku, jer Todibo ne zna ni norveški ni njemački. 20-godišnji branič mu je na to poručio da mu je „slaba gramatika“, što se na engleskom može fonetički krivo protumačiti, tvrdi Todibo. (f**k your grandmother – (she) lowers your grammar)

Kasnije je Haaland zagorčao život francuskom stoperu zabivši gol, a sam igrač 'Rudara' je doživio ozljedu gležnja prilikom pokušaja blokiranja Haalandovog udarca, zbog čega je morao napustiti travnjak.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Jean-Clair TodiboErling Haaland

Ostale Vijesti