Action images
Action images

Novi problemi za Pirla i Tudora: Zvijezda Juventusa pozitivna na koronavirus

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 18:33

Taman kad smo mislili da stavi idu na bolje...

Matthijs de Ligt pozitivan je na koronavirus, potvrdili su iz Juventusa.

Drugi najskuplji branič u povijesti nogometa ove je sezone za Staru damu skupio 12 nastupa u svim natjecanjima, a sigurno je kako Pirlo i Tudor na njega neće moći računati naredna dva tjedna.

De Ligt je drugi najskuplji branič u povijesti nogometa. Juventus ga je doveo iz Ajaxa u ljeto 2019. godine za 85,5 milijuna eura, a jedini centralni branič koji se može pohvaliti da je za njega plaćena veća odšteta je Harry Maguire kojeg je Manchester United tog istog ljeta doveo za 87 milijuna eura. Kako bismo zaključili listu najskupljih, dodajemo još kako je Liverpool u siječnju 2018. godine iz Southamptona doveo Virgila van Dijka za 84,65 milijuna eura.

21-godišnji Nizozemac lakše će nabrojati koje individualne nagrade nije osvojio nego one koje je, ali iako suod njega očekivali da postane stup obrane Stare dame, njegova prilagodba na talijanski nogomet relativno je spora te on još uvijek ne funkcionira najbolje kad pored njega nije Leonardo Bonucci.

De Ligt je u dresu Juventusa dosad skupio 51 nastup, a pritom je uspio postići četiri pogotka. Osim njega, Pirlo iz obrambene linije nama na raspolaganju Alexa Sandra i Juana Cuardada, a obojica su - baš kao i de Ligt - bili pozitivni na posljednjem testiranju na koronavirus.



Tagovi

Matthijs de LigtkoronavirusJuventus

Ostale Vijesti