REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Novi problemi za Koemana: Nakon Depaya, za dvoboj s Hrvatskom upitna i zvijezda Liverpoola!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 15:35

Nizozemski izbornik morao je treninzima priključiti šestoricu U21 reprezentativaca

Memphis Depay, apsolutno najbolji strijelac u aktualnom kadru nizozemske reprezentacije, otpao je zbog ozljede za susret s Hrvatskom u polufinalu završnog turnira UEFA-ine Lige nacija. No, to nije jedini problem za Ronalda Koemana, izbornika Oranja, utorak je donio nove nepredviđene okolnosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, trening kamp reprezentacije napustio je Cody Gakpo, upravo igrač, koji bi trebao nadomjestiti Depayev izostanak i prijetiti Dominiku Livakoviću. Gakpo, inače zvijezda Liverpoola, napustio je reprezentaciju zbog privatnih razloga, ali njegov povratak očekuje se idućih dana. No, nizozemski mediji smatraju ga upitnim za utakmicu, jer ne znaju koliko će izostati i hoće li biti adekvatno pripremljen za susret, a nisu pritom naveli o kakvim se Gakpovim problemima radi. Ali, ipak, vjeruju svi, a posebno izbornik Koeman da će Gakpo biti na raspolaganju i čiste glave za susret s Hrvatskom 14.lipnja u Rotterdamu. Nisu ni to svi Koemanovi problemi, momčad mu još nije kompletirana i ne treniraju svi oni koji su trenurno u kampu, stoga je morao priključiti i šestoricu igrača U21 selekcije, koji mu omogućavaju normalne treninge.

Spomenimo i da su s originalnog popisa od 25 igrača otpala dvojica, na završnom turniru Lige nacija neće biti iskusnog Daleyja Blinda, koji ima 103 nastupa za reeprezentaciju, kao niti veznjaka AZ Alkmaara Tijania Reijndersa, koji još nema niti jednu utakmicu u nacionalnom dresu.



Tagovi

Ronald Koemannizozemska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti