Action images
Action images

Novi poraz Bilića, znači li to ujedno i otkaz na klupi WBA?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.12.20. | 18:12

Prvi pogodak njegova momčad dobila je već u 20. sekundi utakmice.

Nogometaši WBA poraženi su na gostovanju kod Newcastlea rezultatom 2:1.

Domaćin je poveo već u 20. sekundi utakmice. Obrana gostuju djelovala je potpuno izgubljeno, lopta je došla do Joelintona koji lijepim dodavanje pronalazi Almirona koji je potpuno sam na drugoj strani nakon čega talentirani veznjak iz Paragvaja dovodi svoju momčad u vodstvo u svojem prvom dodiru s loptom - 1:0

WBA je u prvih 45 minuta bio bolji, igrali su dobar nogomet, ali dojam je kako je razlika u kvaliteti prevelika da bi uspjeli napraviti neki dobar rezultat.

I takvi, gosti se vraćaju u rezultatski egal u 50. minuti. Phillips je ubacio loptu s desne strane, lopta je previsoka za Austina, ali iz drugog plana natrčava Furlong koji lijepo zabija te se WBA potpuno zasluženo braća u igru - 1:1

Drugo poluvrijeme bilo je relativno izjednačeno, ali domaćin je ipak uspio doći do pogotka koji im je ujedno donio i sva tri boda.

Njega smo vidjeli u 82. minuti, a strijelac je bio Gayle koji je prekrasno pogodio glavom nakon izvrsnog ubačaja Murphyja s desne strane.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a s ovom pobjedom Svrake su doletjele do 11. mjesta Premier lige gdje su preskočile Wolvese, dok je WBA ostao predzadnji s tek šest osvojenih bodova u 12 odigranih utakmica.

Bilićev kraj na klupi WBA? Teško je reći, ali Slavenu Biliću posljednjih dana sve je samo ne lako...


Tagovi

Slaven BilićWBA

Ostale Vijesti