Novi Hajdukov napadač zabio za St. Pauli pa ponovo zapucao penal (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.06.20. | 15:22

Grk će od sljedeće sezone nositi bijeli dres, a dok čeka selidbu u Split nastavlja zabijati i promašivati s bijele točke za St. Pauli.

Čini se kako su Bili pronašli čovjeka koji će riješiti njihov kronični problem neefikasnosti u vrhu napada, a gol protiv Auea za 1:0 u 31. kolu 2. Bundeslige to potvrđuje. Naime, u 22. minuti utakmice novi hajdukovac izvukao se odlično na peterac i dobio loptu s lijeve strane potpuno neometan. Nije dugo razmišljao i odmah ju je proslijedio u mrežu za 1:0.

Do  konca poluvremena St. Pauli je uspio udvostručiti svoju prednost preko Veermana u 42. minuti.

 

No, kao što smo već jednom prije dva tjedna napisali, Mijo Caktaš trebao bi zadržati primat pri izvođenju penala u Hajdukovoj momčadi, jer Grka kronično ne ide s bijele točke, naime, propustio je iskoristiti drugi penal zaredom u sučevoj nadoknadi prvog dijela. Prije tri tjedna nije zabio ni u teškom porazu od Darmstadta 4:0.

 

Taj promašaj je osokolio goste, koji su u nastavku uspjeli smanjiti rezultat golom Gonthera u 74. minuti, no za više od minimalnog poraza nisu imali.

U ostale dvije utakmice današnjeg dana u Cvajti, Darmstadt je pobijedio Hannover u derbiju 3:2, a Stuttgart je kiksao u gostima protiv Karslruhera 2:1.

 

 

Rezultati 31. kola 2. Bundeslige:

Darmstadt - Hannover 3:2
Karlsruher - Stuttgart 2:1
St. Pauli - Aue 2:1

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

NogometSt. PauliHajdukDimitris Diamantakos

Ostale Vijesti